Posiadając mojego '17 Heron White A6 SS od prawie dwóch lat i przejeżdżając 9000 mil, mogę powiedzieć, że ten samochód spełnia wszystkie moje oczekiwania. Osiągi, prowadzenie i komfortowy samochód drogowy - kompletny pakiet, będący jednocześnie unikalnym „śpiącym koniem” i nieznanym dla wielu. Dużo zabawy podczas wyjazdu na South OC Cars n Coffee w So. Cal.! Chcę zadać to pytanie na forum. Wczoraj, podczas krótkiego wyjazdu, na desce rozdzielczej zapaliła się kontrolka ostrzegawcza „Service Tire Monitor System”. Sprawdziłem i ustawiłem wszystkie opony na zalecane ciśnienie (36 lbs.psi - niektóre miały odchylenie 4-6 lbs.). Kontrolka ostrzegawcza nadal się świeci po regulacji ciśnienia - czy potrzeba trochę czasu jazdy, aby ten system się zresetował? Po regulacji przejechałem około 5 mil. Jakie inne działania mogę podjąć, aby to naprawić? Widziałem sekcję w instrukcji obsługi, która się do tego odnosiła. Sugestie? Podziękowania dla wspaniałej społeczności SS, która zdaje sobie sprawę, że posiadamy jedną z ostatnich wspaniałych sedanów w motoryzacyjnym imperium!