Zamieść tutaj zdjęcia swojego Heron White Chevrolet SS
Uwielbiam mojego SS i mój kumpel też, ale jego samochód jest zdecydowanie o wiele fajniejszy...
Cóż, nie wiem, czy "o wiele fajniejszy", po prostu inny rodzaj fajności (fajny płaski wał korbowy). :wink
PS, Doc, jak zrobiłeś białe klamki?
Gratulacje, to będzie suuuuper!Coming May 19 (I hope) GTSR.
Heron white, Black roof, M6, spare.
Will post proper pics when the car hits my garage.....
![]()
Myślę, że ponieważ my (Australia) jeździmy po lewej stronie, ustawienie reflektorów może być inne,Bardzo możliwe, że pożałuję, że o to pytam, ale...
Czy wiesz, czy te reflektory są kompatybilne z naszymi samochodami?
Gdzie można znaleźć numer części?
Wyglądają groźnie i świetnie pasowałyby do pełnego zaciemnienia wykończenia nadwozia, co jest wyglądem, który od jakiegoś czasu próbuję rozgryźć.
Dużo pytań, błagania i dobrej woli innych ludzi. Lol. Oryginalny dealer, od którego kupiłem samochód, pomalował je, a dealer, który zrobił moją konwersję Holdena, je zainstalował.Uwielbiam mojego SS i mój kumpel też, ale jego samochód jest zdecydowanie o wiele fajniejszy...
Cóż, nie wiem, czy "o wiele fajniejszy", po prostu inny rodzaj fajności (fajny płaski wał korbowy). :wink
PS, Doc, jak zrobiłeś białe klamki?
Jakiego rodzaju winylu użyłeś do owinięcia klamek? Czy kolor dobrze pasuje do reszty samochodu?Faza 3 na budżecie zrobiona dzisiaj ... białe klamki (owijka winylowa, niedoskonała, ale tymczasowa) i czarne boczne otwory wentylacyjne. Jutro faza 4 w mojej krucjacie antychromowej - znika przednia osłona grilla (i może również listwy okienne.)
Winyl: Mój lokalny sklep z grafiką dał mi kilka darmowych resztek, więc postanowiłem poeksperymentować. 2 różne biele - oba odcienie 3M Scotchcal. Najwyraźniej biel Heron ma w sobie trochę szarości, a większość białych folii winylowych była DUŻO bielsza. To był bliższy z 2, które mi dali, ale jak widać na zdjęciu, nie jest to idealne dopasowanie, ponieważ winyl jest wciąż trochę bielszy, ale z odległości kilku stóp trudno to zauważyć. Jest jednak o wiele bliżej do Heron niż do chromu. :winkJakiego rodzaju winylu użyłeś do owinięcia klamek? Czy kolor dobrze pasuje do reszty samochodu?
A takze koła wyglądają ładnie! Zastanawiam się, czy wybrać błyszczącą czerń, czy kolor podobny do Twojego.
Myślę, że chcę białego SS po obejrzeniu tych wszystkich zdjęć
Mogę ci powiedzieć, że jeśli lubisz jeździć bardziej niż myć i woskować, Biel jest właściwa, ponieważ dobrze wygląda nawet w deszczu.Te Heron Whites są absolutnie wspaniałe!
Gratulacje z powodu nowego samochodu!Właśnie kupiłem SS z 2016 roku z przebiegiem 4000 mil. Planuję miesięczną podróż po drogach o długości 5000 mil.
Gratulacje i witamy!Właśnie kupiłem SS z 2016 roku z przebiegiem 4000 mil. Planuję w przyszłym miesiącu wycieczkę o długości 5000 mil.